Sign In

Alle massages

ALLE MASSAGESLees hier hoe je een massage aan huis kunt ontvangen

Wij van “Space Massage Delivery Service” staan ​​klaar om u te voorzien van de meest professionele masseuses en masseurs, die om u als geheel geven!

(Geest, lichaam & Ziel) zijn waar we om geven, we zijn diep verbonden met een enorm begrip van het menselijk lichaam, niet alleen extern, ook intern, waar de meeste problemen zich bevinden!

We brengen mensen weer in vorm, weer in balans, ongeacht leeftijd of ziekte, of je nu zwanger bent of hevige pijn hebt, we houden van wat we doen en houden van nieuwe uitdagingen!

“Space Treatment Delivery” begon met het idee om mensen in nood te helpen, mensen die geen toegang hebben of niet van plan zijn om te reizen om wat gemoedsrust te krijgen of om jezelf te trakteren op wat zelfliefde, we konden daar gewoon niet stoppen, we hadden het nodig om de volledige pakketervaring te introduceren aan degenen die het nooit hebben gehad, dus hier zijn we, samen mensen naar een nieuw niveau van ervaring brengen door middel van alternatieve geneeskunde die de geest, lichaam en ziel behandelt!

Onze diensten zijn heel eenvoudig, “We komen naar je toe” u kunt een massage boeken bij een van onze masseuses of masseurs die in uw omgeving wonen, daarna kiest u een dag en een tijd!
De masseuses of masseurs krijgen een melding op hun mobiel en bereiden zich vervolgens voor op uw behandeling

Sportmassage

ontspanningsmassage

Deep tissue massage

Stoelmassages

Thai massage

reflexologie massage

Zwangerschapsmassage

acupunctuur

hot stones